Огнян Минчев* Днес Хоризонт след обед постави интересна тема за дебат

...
Огнян Минчев* Днес Хоризонт след обед постави интересна тема за дебат
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Демократичната ни общност е разпасана команда, може да изгубим държавата си

Огнян Минчев* 

Днес Хоризонт след обед сложи забавна тематика за спор на своите слушатели - войната в Украйна в светлината на последните събития, мобилизацията оповестена от Кремъл и стартирането на " референдумите за самостоятелност " от марионетните режими на Кремъл в Донецк и Луганск. В ефира се подреди стройна колона от " инцидентни " трудещи се, които притежаваха учудващо подробна - в елементи - подготвеност по тематиката. Всички опорки на Кремълската агитация от 2014 година насам бяха свободно споделяни от тези " инцидентно присъединили се жители ", обявяващи се в поддръжка на фашисткия режим на Путин.

Петата колона на Москва в България е доста добре проведена и се активизира сполучливо за голям брой ежедневни акции от вида на гореописаната - идна полемика със слушатели в ефира на Хоризонт. Кремълските тролове се явяват - както казахме в стройна редица - с цел да изпеят арията на кремълската клюка до най-подробните й елементи. За страдание, българската демократична общественост - гражданска, политическа и медийна - е " разпасана команда ", в която всяка коза е за собствен крайник. Тази демократична общественост не практикува НИКАКВИ тактики с цел да отбрани свободата и независимостта на личната си татковина от бруталната агресия на съветската олигархия в стопанската система, в проведената политическа корупция и в медийната пропагандна война против България. Ако нещата продължат по този метод, ние ще изгубим напълно българската страна - колкото и официално европейска и самостоятелна да се оказва тя в днешния ден.

Русия и режимът на Путин са най-категоричният, праволинеен зложелател

на българската държавност и българската нация. Всяко злощастие, сполетяло България през последните 140 години е с генезис от съветската империя и нейната имперска безочливост в експанзията й по отношение на България. Не е допустимо една релативно дребна страна да оцелее и да се отбрани без да се отбранява против великоимперската безочливост на Москва. През 80-те години на 19 в. България оцеля с помощта на Стефан Стамболов. През Първата св. война България бе защитавана от хора като ген. Иван Колев. Смъртта на цар Борис Трети остави България без отбрана пред настъплението на варварските сталинистки пълчища в края на Втората св. война.

Кой пази през днешния ден България?

Дали нейният президент, скрил се като мишка с цел да не каже две думи във връзка на новата ескалация на фашисткия режим на Путин - " референдуми " и готовност? Дали нейните политици - някои от тях открити прислужници на Москва, а други - тарикати, въртящи се като ветропоказатели съгласно това откъде духа вятърът? Дали нейните публицисти и общественици, които безпомощно следят приватизирането на националните медии - БНР, Българска национална телевизия и доста други - от продажните прислужници на съветската агитация, кичещи се с съветски прякори и съветска безочливост?

Путин ще изгуби тази война, ще загуби властта си, ще рухне режимът му. Москва ще бъде за следващ път изтласкана в позиция на глуха защита. Но какво ще употребява това България, превзета от евразийските варвари за следващ път през последните 140 години... 

*Текстът е оповестен във Facebook профила на създателя  
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР